Om Myrby Mekaniska

Ett helsvenskt koncept

Vi är ett företag som tillverkar och säljer stallinredningar för nöt, gris och hästar. Myrby Mekaniska AB har funnits i 50 år vilket borgar för lång erfarenhet av stallinredningar. Styrka, kvalitet och säkerhet är inget vi tummar på.

”Vi finns i Enköping nära motorvägen i egna lokaler där vi har en permanent utställningshall.”

Kvalitet är alltid viktigast för oss, men Myrby Mekaniska AB är också företaget som har funktionalitet och prisvärdhet i fokus.

Vi har Nordens bredaste sortiment på stallinredning och all inredning tillverkas i Sverige. Hos oss ses stallet som en helhet. Det ska vara praktiskt och skapa harmoni och ro. Detaljerna är lika viktiga som designen, då det ger funktionella och vackra lösningar.

Du kan välja fritt i hela vårt sortiment och skapa exakt de stall du önskar. Vi brukar säga att det finns tusen möjligheter.

Vi placerar våra kunder i första hand, vi vill se till att Du som kund får det Du betalat för.

Historik

Myrby startades i en lada utanför Enköping år 1972 av Mats Johansson. Företaget har efter det flyttats in till Enköpings industriområde i nya lokaler på 90-talet och sedan expanderat ett flertal gånger. Nu är det Ismo Särkkä och Henrik Höök som äger Myrby Mekaniska tillsammans sedan 2000-talet.

Vi tillverkar och säljer stallinredningar för nöt, gris och hästar. Myrby Mekaniska har ständigt utvecklats i ca 50 år, vilket borgar för lång erfarenhet av stallinredningar. Styrka, kvalitet och säkerhet är inget vi tummar på. Vi finns i Enköping nära motorvägen i egna lokaler där vi har en permanent utställningshall.

Vårt miljöarbete

Vi på Myrby arbetar ständigt med miljöfrågor, både när det gäller arbetet med produktion och transporter. Att producera på bästa sätt är inte bara viktigt för miljön, vi tycker det är värdefullt att vi tar vårt ansvar att välja leverantörer, produktionsprocesser och material som är sunda för miljön. Det gynnar både oss och våra kunder.

Vi samarbetar med flera andra företag som följer ett miljömedvetet perspektiv. Exempelvis så anlitar vi företag som är ISO-certifierat för att utföra pulverlackering enligt alla miljökrav. På så sätt kan vi garantera att inga farliga ämnen når era djur.

Högsta kreditvärdighet

Vi har sedan 2006 haft högsta kreditvärdighet hos både UC och Bisnode.

Myrby Mekaniska Verkstads AB innehar högsta kreditvärdighet hos UC, UC GULD (Riskklass 5). Detta indikerar att vi är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.

Jubileumslogga
All search results